| Poglej prejšnjo temo :: Poglej naslednjo temo |
| Avtor |
Sporočilo |
malina
Pridružen/-a: Pon Jul 2010 14:35 Prispevkov: 2 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 19.07.10 14:43 Naslov sporočila: male zelene bunkice/jajčeca |
|
|
Živjo,
včeraj sem na notranji strani bombažnega T-shirat opazila ca 7 malih (ca 1mm) živo zelenih bunkic (pravilne oblike), ki so bile kot prilimane na majici. Ni bilo razvidno ali so "žive" narave: jajčeca..?? vendar pa so bile "prilimane" v obiliki kroga, tesno skupaj. Dol sem jih dala brez problema, tudi nobene sledi na majici ni ostalo, bile so zelo trde.
Ima kdo kako idejo? Ker če so kaka jajčeca bi bilo fino vedt kje sem jih fasala, da nimam kakega legla kje v omari.
Žal jih nisem slikala predenj sem jih vrgla stran
Hvala za pomoč! |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
voyager

Pridružen/-a: Sre Jun 2005 19:41 Prispevkov: 3030 Kraj: Goričko
|
Objavljeno: 20.07.10 16:49 Naslov sporočila: |
|
|
Vprašanje kot nalašč za našega "naredi sam" mojstra iusa.
Sicer pa se nimaš za kaj sekirati. Hudo postane, ko te t.i. bunkice postanejo škrlatno rdeče. Takrat je edina rešitev beg. _________________ Blog: http://voyager.tuditi.delo.si/ |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
exorcist

Pridružen/-a: Ned Okt 2005 17:27 Prispevkov: 1619
|
Objavljeno: 27.07.10 22:10 Naslov sporočila: |
|
|
A si imela perilo dlje casa zunaj, npr. ko si susila? Ce je to na tvoji majici bilo organsko, potem zagotovo nekaj iz rodu zuzelk, mogoce kaka vrsta os, npr. cebele zgradijo svoje celice v pravilne geometrijske sestkotnike. _________________ Čim širši je um, tem bolj trpi zaradi svojih meja. |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Tungavidya

Pridružen/-a: Sob Feb 2007 11:05 Prispevkov: 626 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: 28.07.10 17:57 Naslov sporočila: |
|
|
Žal nimam nobene ideje, kaj bi to lahko bilo. _________________ Chant and make God happy!
TVD |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
Roman
Pridružen/-a: Sre Avg 2005 12:18 Prispevkov: 567
|
|
| Nazaj na vrh |
|
 |